Sichuan Chuanxiao Fire Trucks Manufacturing Co., Ltd.

Onze belofte blijft
Geef mobiliteitsopties voor de behoeften van onze klant§wants
  • Video
  • Afbeeldingen
Bedrijf Details
Grote Markt: Wereldwijd
Type Business: Fabrikant
Merken: CXFIRE
Aantal werknemers: 800~1000
Jaarlijkse omzet: 150000000-200000000
Opgericht Jaar: 1963
Export pct: 30% - 40%
Inleiding

CXFIRE is gevestigd in Chengdu in China met een oppervlakte van 200.000 vierkante meter en 600 medewerkers.CXFIRE is de grootste fabrikant en leverancier van brandbestrijdingsproducten in China geworden.

 

CXFIRE biedt brandbestrijdingsproducten als volgt:
 

1. Brandweervoertuigen: met 144 basisbrandweervoertuigenmodellen en meer dan 400 soorten configuratie.Saic-Iveco Hongyan, Sinotruk, Isuzu, Dongfeng, Foton, Faw enz.
 

2. Brandbestrijdingsapparatuur: brandblusrobot, brandblusdrone, brandpomp, brandmonitor, standaardcomponenten van brandweerauto's, reddingsinstrumenten, personeelsbeschermingsapparatuur, enz.
 

3. Brandblussysteem: gasblussysteem, waterblussysteem, schuimblussysteem, poederblussysteem, enz.

 

CXFIRE exporteert jaarlijks honderden brandweerwagens en haar belangrijkste markten zijn Europa, Azië, het Midden-Oosten, Amerika, Afrika, enz.De uitstekende kwaliteit van het product en de perfecte after-sales service hebben een goede reputatie gewonnen.

 

CXFIRE is het eerste brandbeschermingsbedrijf in China dat een internationale certificering heeft behaald, en de productiestandaarden kunnen voldoen aan de eisen van ISO, CCC, CE, EN, NFPA.Als nationale hightech onderneming, nu CXFIRE totaal bezit meer dan 300 patenten, waaronder patent van uitvinding, uiterlijk ontwerp patenten en utility model patenten.

 

Met een modern management systeem, een technologisch ontwikkelingssysteem, een productiesysteem en een perfect service management systeem.CXFIRE behoort tot de beste brandweerbedrijven op technologisch gebiedHet is een internationaal modern brandbeveiligingsbedrijf met een hoge efficiëntie.

China Sichuan Chuanxiao Fire Trucks Manufacturing Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

China Sichuan Chuanxiao Fire Trucks Manufacturing Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1
 

China Sichuan Chuanxiao Fire Trucks Manufacturing Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 2

Geschiedenis

Gevestigd in 1963 en geherstructureerd van de Fabriek van de Brandbestrijdingsmachines van Sichuan die tot het Ministerie van Openbare Veiligheid van China behoorde.
 

1985, wordt een lid van de de Brand Standaardraad van China. Neem aan het vastleggen van de verordening en de norm van de Chinese brandindustrie deel.
 

1998, verwierf de certificaten van ISO9001, ISO14001 en CCC. Begin samenwerking met het Europese en bedrijf van de V.S.
 

2002, vermeld in Hong Kong en het voorraadaantal is 0445. Het voorraadkapitaal is vier miljard de Dollar van HK. CXFIRE is het eerste vermelde bedrijf in de Chinese brandindustrie.
 

2006, Toegekend „Nationale Innovative Technology Company“ en „China Beroemd Merk“.
 

Door de ontwikkeling van 58 jaar, is CXFIRE de grootste fabrikant en one-stop oplossingsleverancier van brandbestrijdingsproducten in China geworden.

Dienst
Ons bedrijf omvat een „one-stop“ de dienstsysteem van het brandveiligheidsproduct met inbegrip van de productontwikkeling, productie, verkoop, installatie, onderhoud, opleiding en diensten.
 
1. Verstrek divers product technische informatie, instructies voor gebruik en testrapporten.
 
2. De producten hebben de relevante die certificaten verkregen door het Ministerie van Openbare Veiligheid in de conformiteitsbeoordeling volgens relevante wetgevingen en verordeningen verstrekt, heeft en de inspectie van het Testende Centrum van het Brandproduct, overgegaan en het inspectierapport verkregen. Alvorens de fabriek te verlaten, hebben zij strikte inspecties ondergaan, en het pastarief is 100%.
 
3. Er zijn de dienstagentschappen in diverse plaatsen om u het zuiveren en de installatiediensten aan te bieden. Sommige producten kunnen vrije installatie en de zuiverende diensten verlenen.
 
4. Alle gekwalificeerde die producten door ons bedrijf worden geproduceerd kunnen van de „Drie Waarborgen“ dienst genieten.
 
5. De reactietijd van de naverkoopdienst: binnen 1 uur voor het lokale gebied en binnen 24 uren voor het afgelegen gebied.
Ons Team

China Sichuan Chuanxiao Fire Trucks Manufacturing Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

China Sichuan Chuanxiao Fire Trucks Manufacturing Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1