• MAN Zware industriële brandweer Truck Brandweermotor Speciaal voertuig Prijs China Factory
 • MAN Zware industriële brandweer Truck Brandweermotor Speciaal voertuig Prijs China Factory
 • MAN Zware industriële brandweer Truck Brandweermotor Speciaal voertuig Prijs China Factory
 • MAN Zware industriële brandweer Truck Brandweermotor Speciaal voertuig Prijs China Factory
MAN Zware industriële brandweer Truck Brandweermotor Speciaal voertuig Prijs China Factory

MAN Zware industriële brandweer Truck Brandweermotor Speciaal voertuig Prijs China Factory

Productdetails:

Place of Origin: China
Merknaam: CXFIRE
Certificering: CCC
Modelnummer: SXF5292GXFPM120/M1

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Minimum Order Quantity: 1 Unit
Prijs: USD500,000-USD530,000
Packaging Details: Standard Export Package
Delivery Time: 6-8 months
Payment Terms: T/T, L/C
Supply Ability: 800 units per year
Beste prijs Contact

Gedetailleerde informatie

Vervaardiging: CXFIRE Max. snelheid: 90 km/u
Model: Facultatief Schuimsysteem: - Ja, dat klopt.
Motor: V6 Kleur: rood
Veiligheidskenmerken: - Ja, dat klopt. Pompcapaciteit: Hoog
Hoog licht:

Zware industriële brandweerwagen

,

communicatiesysteem industriële brandweerwagen

,

90 km / u Max. Snelheid Brandweerwagen

Productomschrijving

Productomschrijving:

De industriële Brandvrachtwagen is een krachtige, op zwaar werk berekende die brandbestrijdingsmachine, door CXFIRE wordt vervaardigd. Deze brandvrachtwagen wordt gekenmerkt door zijn rode kleur en zwaargewicht, makend tot het de perfecte keus voor industriële brandbestrijding. Zijn bovenbouw wordt gemaakt van de gelaste structuur van de aluminiumlegering, die maximumsterkte en duurzaamheid verstrekken. Het is ook uitgerust met een communicatiesysteem om updates in real time en informatie te verstrekken, die het gemakkelijk maken om aan noodsituatiesituaties te antwoorden. Bovendien verstrekt CXFIRE een éénjarige garantie op al zijn producten en biedt een internationale merknaam met een plaats van oorsprong voor al zijn producten aan.

 

Eigenschappen:

 • ModelNumber: Industriële Brandvrachtwagen
 • Merknaam: CXFIRE
 • Max. Snelheid: 90km/h
 • Bovenbouw: De Gelaste Structuur van de aluminiumlegering
 • Fabrikant: CXFIRE
 • Verlichtingssysteem: Ja
 • Veiligheidseigenschappen: Ja
 

Technische Parameters:

Attributen Beschrijving
Merknaam CXFIRE
ModelNumber Facultatief
Gewicht Zwaar
Grootte Groot
Pompcapaciteit Hoog
Communicatiesysteem Ja
Verlichtingssysteem Ja
Kleur Rood
Schuimsysteem Ja
Motor V6
 

Toepassingen:

Industriële Brandvrachtwagen – CXFIRE PM120

De Industriële de Brandvrachtwagen wordt van CXFIRE PM120 ontworpen om betrouwbare brandbestrijdingsoplossingen aan industriële en commerciële plaatsen te verstrekken. Met zijn V6-motor, kan het krachtige prestaties bij om het even welke plaats verstrekken. Het wordt ontworpen om de hoogste veiligheidsnorm te ontmoeten, en is uitgerust met een communicatiesysteem om gecoördineerde brandbestrijdingsinspanningen in noodsituatiesituaties te helpen. Vervaardigd door CXFIRE, biedt de Industriële de Brandvrachtwagen van PM120 een superieure pompcapaciteit voor efficiënte brandbestrijdingsverrichtingen aan.

De Industriële de Brandvrachtwagen wordt van CXFIRE PM120 ontworpen om snel en efficiënt aan branden op industriële en commerciële plaatsen te antwoorden. Met zijn krachtige V6-motor en superieure pompcapaciteit, is het de ideale keus voor het aanpakken van branden op grote schaal. Het is ook uitgerust met een communicatiesysteem om duidelijke en betrouwbare communicatie te verstrekken tussen brandbestrijders en ander personeel over plaats. Met zijn geavanceerde veiligheidseigenschappen, biedt het maximale bescherming aan brandbestrijders en die op plaats aan.

De Industriële de Brandvrachtwagen van CXFIRE PM120 is de perfecte keus voor het aanpakken van branden op industriële en commerciële plaatsen. Het wordt vervaardigd in China en is uitgerust met een betrouwbare V6-motor, een superieure pompcapaciteit, en geavanceerde veiligheidseigenschappen. Het kenmerkt ook een communicatiesysteem om coördinatie tussen brandbestrijders en personeel op plaats toe te laten. Met zijn superieure prestaties en betrouwbare veiligheidseigenschappen, is de Industriële de Brandvrachtwagen van CXFIRE PM120 de ideale keus voor het aanpakken van branden op industriële en commerciële plaatsen.

 

Aanpassing:

Pas Uw Industriële Brandvrachtwagen aan

De Industriële Brandvrachtwagen door CXFIRE is de perfecte keus voor uw brandbestrijdingsbehoeften. Met zijn modelaantal PM120, oorsprong van China, robuust schuimsysteem, communicatiesysteem, zwaargewicht, verlichtingssysteem en rode kleur, zult u alles hebben u in een brandvrachtwagen wenst.

Eigenschappen:

 • Merknaam: CXFIRE
 • ModelNumber: PM120
 • Plaats van Oorsprong: China
 • Schuimsysteem: Ja
 • Communicatiesysteem: Ja
 • Gewicht: Zwaar
 • Verlichtingssysteem: Ja
 • Kleur: Rood
 

Verpakking en het Verschepen:

Verpakking en het Verschepen van Industriële Brandvrachtwagen

De industriële brandvrachtwagen zal in een houten krat worden verpakt, en dan zal beveiligd worden met metaalbanden en de beschermers van de staalhoek. De vrachtwagen zal verder beveiligd worden met schuim het opvullen en bellenomslag.

De industriële brandvrachtwagen zal via een derdedrager worden verscheept. De drager zal voor het verzekeren verantwoordelijk zijn de vrachtwagen in goede staat bij zijn bestemming tijdig en aankomt.

Wilt u meer details over dit product weten
Ik ben geïnteresseerd MAN Zware industriële brandweer Truck Brandweermotor Speciaal voertuig Prijs China Factory kun je me meer details sturen zoals type, maat, hoeveelheid, materiaal, etc.
Bedankt!
Wachten op je antwoord.