Man Equipment Brandweer Truck Goedkope gespecialiseerde voertuig China Factory

Man Equipment Brandweer Truck Goedkope gespecialiseerde voertuig China Factory

Productdetails:

Place of Origin: China
Merknaam: CXFIRE
Certificering: CCC
Model Number: SXF5212TXFQC200

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Minimum Order Quantity: 1
Prijs: USD300,000
Packaging Details: Standard Export Package
Delivery Time: 8 months
Payment Terms: T/T, L/C
Supply Ability: 1000 Units Per Year
Beste prijs Contact

Gedetailleerde informatie

Vervaardiging: CXFIRE Model: SXF5212TXFQC200
Grootte: ≤10650 mm × 2550 mm × 3900 mm Chassis: Mensen
Maximale snelheid: 90 km/u Garantie: 2 jaar
Kracht: 377/1800 ((kW/rpm) Kleur: rood
Hoog licht:

MAN Chassis Speciale brandweerwagen

,

Speciale brandweerwagen 6x6

,

V6-motor MAN brandweerwagen

Productomschrijving

Productbeschrijving:

Brandweerwagen - Productoverzicht

De brandweerwagen is een speciaal brandweervoertuig dat is ontworpen voor efficiënte en betrouwbare prestaties in brandblus- en noodreddingssituaties.snelle responstijd, en grote capaciteit, is het een essentieel hulpmiddel voor brandbeveiligingsteams.

Motor

De brandweerwagen is uitgerust met een V6-motor, die het nodige vermogen en koppel levert om snel de plaats van brand te bereiken.De motor is ontworpen om hoge temperaturen en extreme omstandigheden te weerstaan, waardoor ook in de meest uitdagende situaties een betrouwbare prestatie wordt gegarandeerd.

Maximale snelheid

Met een maximale snelheid van 90 km/u kan de brandweerwagen snel elke locatie binnen het aangewezen gebied bereiken.het minimaliseren van de mogelijke schade door brand en het vergroten van de kansen om levens en bezittingen te redden.

Kleur

De brandweerwagen is verkrijgbaar in een levendige rode kleur, die de rol van de brandweerwagen symboliseert.het helpen om mensen naar veiligheid te leiden.

Grootte

De brandweerwagen heeft een compacte afmeting van ≤10650 mm × 2550 mm × 3900 mm, waardoor het wendbaar en manoeuvreerbaar is in stedelijke gebieden.ervoor zorgen dat geen enkele brand onbeheerd blijft.

Garantie

De brandweerwagen heeft een garantie van 2 jaar, wat de brandweer rust geeft. Deze garantie dekt eventuele defecten of storingen.de veilige en efficiënte werking van de vrachtwagen tijdens de eerste twee jaar van gebruik.

Brandblusapparatuur

De brandweerwagen is uitgerust met geavanceerde brandblusapparatuur, waaronder hogedrukwaterpompen, schuimgeneratoren en brandslangen.Deze apparatuur is ontworpen om alle soorten branden te behandelen., van kleine vlammen tot grote helpen, en ze effectief blussen.

Hoge efficiëntie

De brandweerwagen is ontworpen voor een hoge efficiëntie, waardoor brandweerlieden kostbare tijd en middelen kunnen besparen.en geavanceerde brandblusapparatuur, kan het snel en effectief branden blussen, waardoor het risico op verdere schade wordt verminderd.

Betrouwbare prestaties

De brandweerwagen is gebouwd om de zwaarste omstandigheden te weerstaan en betrouwbare prestaties te leveren.Het ondergaat strenge tests en kwaliteitscontroles om ervoor te zorgen dat het foutloos kan werken in elke noodsituatie, waardoor brandweerlieden het vertrouwen krijgen dat ze nodig hebben om hun werk te doen.

Grote capaciteit

De brandweerwagen heeft een grote capaciteit, waardoor het een aanzienlijke hoeveelheid water en schuim kan vervoeren.Dit zorgt ervoor dat brandweerlieden over voldoende middelen beschikken om branden van elke omvang te onderdrukken en te blussen., zonder de tank van de vrachtwagen voortdurend te moeten vullen.

Veilig en duurzaam

De brandweerwagen is gebouwd met veiligheid en duurzaamheid in het achterhoofd.Het is gebouwd met hoogwaardige materialen en ondergaat strenge kwaliteitscontroles om ervoor te zorgen dat het de zwaarste omstandigheden kan weerstaan en brandweerlieden veilig kan houden tijdens hun dienst.

Noodredding

Naast de brandblusvermogen dient de brandweerwagen ook als noodreddingsvoertuig.Het is uitgerust met gereedschap en apparatuur om mensen uit gevaarlijke situaties te halen.Het is een essentieel hulpmiddel voor brandweerlieden.

Brandbescherming

De brandweerwagen speelt een cruciale rol bij de brandbeveiliging en helpt bij het voorkomen en minimaliseren van de schade veroorzaakt door brand.en geavanceerde brandblusapparatuur, is het een waardevolle troef bij het handhaven van de veiligheid van gemeenschappen en het beschermen van levens en eigendommen.

 

1Model:SXF5212TXFQC200Reddingsbrandweerwagen
2Afmetingen: ongeveer.10650 mm × 2550 mm × 3900 mm
3Gewicht van de volle lading: ongeveer 21500 kg.
4Aantal bemanningsleden: 2 (inclusief bestuurder)
5Maximale snelheid: 90 km/uur.
6Compartiment: volledig aluminium materiaal en nooit roest
7Wielbasis:4500 mm+1400 mm
8Motormodel:D2676LF98
9. Nominaal koppel:2600Nm
10Verf: rode kleur of andere
 

Technische parameters:

Technische parameters Waarde
Productnaam MAN-uitrusting Brandweerwagen
Chassis Mensen
Model SXF5212TXFQC200
Kleur Rood
Garantie 2 jaar
Motor V6
Maximale snelheid 90 km/u
Kracht 377/1800 (kW/rpm)
Grootte ≤10650 mm × 2550 mm × 3900 mm
Aandrijfsysteem 6x6
Productsoort Brandweerwagen, brandbestrijdingsvoertuig
 

Toepassingen:

Brandweerwagen - CXFIRE

De CXFIRE brandweerwagen, modelnummer SXF5212TXFQC200, is een top brandweervoertuig ontworpen en vervaardigd in China.Deze vrachtwagen voldoet gegarandeerd aan alle noodzakelijke veiligheidsnormen en is geschikt voor gebruik in alle brandbestrijdingssituaties.

Met een minimum orderhoeveelheid van één, is de CXFIRE brandweerwagen een zeer gewild product, met een prijs van USD 300,000De kwaliteit en betrouwbaarheid van dit voertuig maken het echter een waardevolle investering voor elke brandweer of noodhulp team.ervoor zorgen dat het veilig en veilig op zijn bestemming komt.

De CXFIRE brandweerwagen heeft een levertijd van 8 maanden, waardoor aanpassingen en verfijning mogelijk zijn volgens de specifieke behoeften van de klant.Betalingsvoorwaarden voor dit product zijn T/T en L/CMet een leveringscapaciteit van 1000 eenheden per jaar is de CXFIRE brandweerwagen gemakkelijk te koop.

De felrode kleur van deze vrachtwagen, samen met het MAN-chassis, maakt het gemakkelijk herkenbaar en goed zichtbaar op de weg.zorgt voor gemakkelijke manoeuvrabiliteit en toegang tot krappe ruimtesDe fabrikant van deze truck, CXFIRE, staat bekend om zijn hoogwaardige brandweervoertuigen en brandbestrijdingsapparatuur.

Met een maximale snelheid van 90 km/u is de CXFIRE brandweerwagen in staat om snel te reageren op elke brandnood.Zijn krachtige motor en geavanceerde brandbestrijdingsapparatuur maken het een waardevol hulpmiddel bij elk brandweer scenarioOf het nu gaat om een kleine brand in een gebouw of een grootschalige ramp, de CXFIRE brandweer is uitgerust om elke situatie aan te pakken.

Toepassing en scenario's

De CXFIRE brandweerwagen is geschikt voor gebruik in verschillende toepassingen en scenario's, waaronder:

 • Stedelijke brandbestrijding
 • Brandbestrijding op het platteland
 • Industriële brandbestrijding
 • Reactie op natuurrampen (bijv. bosbranden, overstromingen)
 • Brandbestrijding in hoge gebouwen
 • Brandbestrijding bij overvolle gebeurtenissen (bijv. concerten, festivals)

De CXFIRE brandweerwagen is ontworpen om elk type brandgeval te behandelen, waardoor het een essentiële aanvulling is op elke brandweer of noodhulpteam.,Het efficiënte ontwerp en de betrouwbare prestaties maken het een cruciale troef bij het redden van levens en het beschermen van eigendommen.

Investeer vandaag nog in de CXFIRE Brandweer Truck en uitrust je team met het beste brandweervoertuig op de markt.

 

Verpakking en verzending:

Verpakking en verzending van brandweerwagens
Verpakking:

De brandweerwagen zal zorgvuldig verpakt worden om de veilige levering aan de klant te garanderen.

 • Sterke en duurzame kartonnen doos
 • Bubbelwrap voor extra bescherming
 • met een gewicht van niet meer dan 50 kg
 • Duidelijke en gedetailleerde etikettering voor een gemakkelijke identificatie
Verzending:

Als de brandweerwagen is verpakt, is deze klaar voor verzending. Onze verzendmethoden zijn betrouwbaar en efficiënt, waardoor de klant gerust kan zijn.

 • Beveiligd laden op een scheepvaartvoertuig
 • Tijdelijke levering op het aangewezen adres
 • Verwijderingsnummer dat wordt verstrekt om het pakket gemakkelijk te volgen
 • Verzekerde scheepvaart ter bescherming tegen eventuele schade tijdens het vervoer

Ons doel is ervoor te zorgen dat de brandweerwagen op tijd en in perfecte staat op zijn bestemming aankomt.

Wilt u meer details over dit product weten
Ik ben geïnteresseerd Man Equipment Brandweer Truck Goedkope gespecialiseerde voertuig China Factory kun je me meer details sturen zoals type, maat, hoeveelheid, materiaal, etc.
Bedankt!
Wachten op je antwoord.